Sunnuntaina 23.3.2008 meidät tultiin hakemaan. Isäntä oli jo pari viikkoa aikaisemmin siirtänyt meidät aitasta ulos isikoiran ja äitikoiran kanssa häkkiin, ja sieltä hän meidät etsi isille ja äidille. Äiti otti toisen meistä syliin ja isi toisen. Sanoivat meitä Möykyksi ja Nalleksi ja rapsuttivat kovasti. Niillä oli autossa mukanaan häkki, jossa oli pehmoinen huopa pohjalla. Me telmittiin hetkonen vielä pihassa, mutta isi ja äiti pitivät meidän kiinni uusissa taluttimissa. Sitten isäntä antoi meille vielä vettä ja rapsutuksia, ja käski meidän pitää huolta toisistamme. Sitten isäntä lähti pois ja kauhisteli vielä, että on se 500km melkoinen matka ajella. Meitä vähän ihmetytti, kun ei me oikein tiedetty mitä siinä oli tapahtumassa.
Häkki laitettiin kiinni, ja auton ovi myös. Autossa isäntä oli meitä kuljettanutkin, joten se ei pelottanut. Matka meni aika nopsaan, kun autossa nukutti niin kovasti. Nälkäkin meinasi olla kun ei isäntä antanut paljoa ruokaa, ettei autossa tulisi huono olo. Pari kertaa pysähdyttiin pissille ja saatiin nameja. Ne maistui aika oudolle suussa kun ei me oltu semmosia ikinä nähty.
Sitten viimein äitin ja isin jutut alkoi kuulostamaan siltä että kohta oltais perillä. Ensin haettiin kyytiin joku ihminen, jota äiti sanoi kummitätiksi. Se kurkisti meitä ennenkuin kipusi kyytiin äitin ja isin viereen. Se oli ihan kivan näkönen. Sitten pysähdyttiin vielä johonkin paikkaan, josta äiti ja se kummitäti hakivat kyytiin laatikoita, jotka tuoksuivat hyvälle. Meitä alkoi nälkä vaivata vielä enemmän kun tuoksua nuuhkittiin.
Lopulta auto pysähtyi ja isi sammutti sen. Äiti tuli päästämään meidät häkistä pihalle ja me haisteltiin heti uusia tuoksuja. Pissit tuli pihalle ja sitten mentiin sisään ovesta, jonka isi aukaisi. Meidät päästettiin irti.
Tutkittiin heti vähän paikkoja, mutta joka paikkaan isi ja äiti ei meitä päästäneet. Suljettujen ovien kohdalla ne sanoi ettei makkareihin mennä. Yhteen makkariin kuitenkin päästiin kurkistamaan, siellä oli joku iso puinen juttu missä oli jotain pehmeän näköistä, vähän kuin kopin pohjalla Tippavaarassa. Möykky taisi olla meistä se joka yritti kurkistella sinne, mutta isi sanoi heti että "ei sänkyyn" ja otti pois.
Sitten isi ja äiti antoivat meille ruokaa. Pentumakkarasta ne puhui ja se oli aika hyvää vaikka olikin uusi maku. Sitten meidät vietiin käymään pihalla pissillä. Meille oli järjestetty oma huone, josta oli ovi ulos. Äiti toi huovan häkistä huoneen pöydän alle ja kertoi että siinä on meidän peti. Meille oli ostettu lelujakin, ja se kummitäti tuli niillä meidän kanssa leikkimään. Yhdessä me mietittiin, että ei tämä tainnut paha asia olla tämä uusi koti, vaikka vähän oli äitiä ja siskoja jo ikävä. Nukahdettiin kuitenkin vieretysten kun isi ja äiti sammuttivat valot viimeisen pissireissun jälkeen.